Govorilne ure

74 Parent Teacher Meeting Illustrations, Royalty-Free Vector Graphics & Clip Art - iStock

Na podlagi priporočil NIJZ bodo govorilne ure v tem šolskem letu potekale na daljavo oziroma po telefonu ali prek videopovezav Microsoft Teams. 

Kratka navodila za dostop videopovezave Microsoft Teams:

  • Za vzpostavitev videokonferenčnega sistema potrebujete internetno povezavo in eno od elektronskih naprav, namizni računalnik z zvočniki, kamero in slušalke z mikrofonom (lahko uporabite tudi slušalke, ki ste jih prejeli poleg mobilnega telefona), prenosnik, tablico ali pametni telefon.
  • Priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome ali Microsoft Edge.
  • K srečanju se pridružite največ 5 minut pred pričetkom srečanja s klikom na povezavo (Pridružite se srečanju v aplikaciji Microsoft Teams), ki jo boste prejeli od razrednika po e-pošti.
  • Preusmerjeni boste na spletno stran M Teams, kjer v malem oknu kliknete Zapri in nato izberete Odpri v spletnem brskalniku. Na naslednji strani vpišete svoje ime in priimek in kliknete gumb Pridruži se.
  • Počakate v čakalnici, da vas razrednik sprejme v srečanje.
  • Srečanje zaključite s klikom na rdeč gumb s slušalko.

V primeru govorilne ure v šoli, se starši predhodno najavijo in se ob obisku dosledno upoštevajo vsi higienski ukrepi. O obiskovalcih se vodi evidenca ter se o tem obvezno obvesti vodstvo šole.

Dopoldanske govorilne ure za šolsko leto 2022/23

Klara Iskra torek 09.10 – 09.55
Nataša Klinar četrtek 10.15 – 11.00
Veronika Koselj ponedeljek 11.05 – 11.50
Helena Dornik Perčič po dogovoru  
Urška Beber po dogovoru  
Albina Svetina torek 10.15 – 11.00

Popoldanske govorilne ure praviloma potekajo vsak prvi četrtek v mesecu od 17.00 do 18.30, oziroma po naslednjem razporedu: 13.10., 10.11., 1.12., 5.1.,2.2., 2.3., 6.4., 18.5..